[color=purple][b][quote][size=18]SELAM ARKADAŞLAR...!
ben çilem bu sitenin kurucusuum.öncelikle sitemi ziyaret ettiğiniz için hepinize çook tşk. edrm.neyse...
ben 04.01.1994 doğumlu, 1.68 boyunda, siyah saçlı,siyah gözlü (manyaq rocker) bir kızım.
bir tane 2004 doğumlu kardeşm var adı çağdaş alp.
ruh halim genelde asi,asabi,ama duygusal,inatçıdır.oğlak burcuyum.ve özelliklerinin aynen taşıyoruum. kendimi pek beğenmem.yani knedimle barışık diilim. dinlediim müzik türü sonuna kadar rocktır.genelde alternatif ve emo rock dinlerm.ama en çok emo rock dinlerm.ben bir emoyum.emo bir müzik akımı diil bnce bir hayat tarzıdır.neyse konu bu diil.en sevdiim sanatçı my chemical romancenin solisti gerard way.o bnm hayatımın tek aşkı...
GERARD WAY HOBİLERİM:
gitar çalmak,müzik dinlemek,sinemaya gitmek,kitap okumak,kardeşimle uğraşmak,uyumamak,tv ve pc başında saatler geçirmek..vs.
en sevdiim tv programı ve dizi (makina ve avrupa yakası) ha kavak yellerinide izlerm.en sevdiim film ise yok.ben macera,fantastik,korku ve bi kaç komedi flmlerini severm.ama spider-man diyince biterm o ayrı.
erkek arkadaşım yok.olmasınıda istemiorm.hiiiiiiiiiç lazım diil.kimseyle uğraşamam ben gayet mutluyum.
sonracıma... ha bide harbi galatasaraylıyım.ANTİ FB hayat felsefemdir.gsli futbolcularla bile tanışmış insanım ben... ama özkan canaydına karşı gıcıklığım var bu arada burdan azize ablaya selamlar... (neyse sitede futbol muhabbeti istemiorm herkes tuttuğu takımla övünsün:lol: )
neyse şimdilik bu kadar.aklıma geldikçe yazıcam
[